And the story continues

Historien fortsätter på http://majakristina.blogg.se


Home sweet home?

Jag har nu varit hemma i lite över en vecka. Det känns märkligt och samtidigt helt fullständigt normalt. Resan hem var allt annat än rolig dock: Första flyget fyrtiofem minuter försenat, Andra flyget fyra och en halv timme försenat på grund av tekniska fel, och tredje flyget fick jag ombokat till ett senare flyg som jag höll på att missa på grund av att en gubbe (som jobbade med att peka pekade mig i fel riktning. Men jag kom i alla fall hem tillslut!

Sedan jag kom hem har det varit fullt upp. Men nu känns det som om jag gjort allt och träffat alla igen. Säkert nått jag missat, eller någon jag glömt... skulle ju vara ganska så sorgligt egentligen. Men det finns inte så mycket att göra här heller, så så mycket kan jag inte missat.

Det är i alla fall ganska skönt att vara hemma igen. Även fast jag saknar mina små amerikaner! Dags att börja mitt liv här igen... minns inte rikigt vad man gör dock. Målet detta år är väl att skaffa mig körkort, på något sätt.. och att börja gymma igen. Känns som ganska så uppnåeliga mål. Det andra i alla fall. Eftersom min pappa verkar vägra att lära mig köra bil........ men det är en annan historia!

Over and out, /M


One Last Goodbye

Jag fattar inte hur snabbt detta året har gått. Det känns som att det var igår jag sa hejdå till familjen på Arlanda, samtidigt som det känns som det var en helt livstid sen. Antar att det ligger lite sanning i det endå, har ju nästan levt en hel livstid på denna sidan jorden nu. Jag har ett liv här också. Och det känns otroligt märkligt att jag nu ska lämna det.

Idag runt halv tre kommer jag lämna Iowa. 4.55 pm lämnar mitt plan Moline, Illinois. Om tolv timmar sitter jag på ett flyg mellan Dallas och London. Det känns så märkligt. Tror endast utbytesstudenter som gått) eller ska gå igenom) detta kan förstå hur det känns. En av alla märkliga saker som utbytisar måste uppleva. Och jag som inte gillar att säga hejdå.

Men snart antar jag att det är dags att säga hej till Sverige igen.

PUSS PÅ ER /M

Mina vänner på mitt Goodbye Party,
med mitt överdimesionerade hejdå-kort!


RSS 2.0