Tomorrow

Mitt rum är i caos. Det är mitt i packning och städning, vilket inte är en bra idé att göra samtidigt.. plus tvättning. Har fortfarande ingen aning om vilka kläder jag ska ta med mig... det får visa sig när de är tvättade.

Jag är überexcited över att träffa papi, lisa och ida igen! Owieee! Kan inte vänta! Min iPod är fylld av Veronica Mars-avsinitt, så jag kommer troligen inte att dö av uttråkning på planen. Vet inte vad jag ska skriva... längtar jättemycket tills imorgon!

PUSSS /M

Packning och filmer

Sitter här och försöker convertera några filmer eller serie avsnitt från min externa hårddisk till min ipod. Jag har börjat inse att jag ska till New York! Om två dagar! Jag är över-excited! Min resväska står i mitt rum, packad med saker och kläder som ska få åka till sverige med familjen när de åker tillbaka. På lörrda ska kläderna som ska användas av mig i New York, och sedan åka tillbaka till Iowa, packas. Owiiiee! JAG ÄR EXCITED!

PUSS /M

Sorry, vädergudarna är agains us



Sorry folks, jag vet inte vad som har hänt! Vaknade imorse och ser att det är snö ute! Och sedan fick jag se denna forecast för New York... Tror det blir dags att dansa soldans after all......

Cloudy with a chance of meatballs



Så jag tycket detta ser ganska så bra ut! Ska bara be vädergudarna om lite mer sol!


And now, In English

Sitting outside on the porch, in the amazingly warm sun! Just finished my homework here, and now I figured I could let you all know that I'm alive. Still. Not died yet. And that it's sunny! Probably only about 15 dregrees, but hey, they measure temperatures in the shade, and I'm sitting in the sun! So I'd say its probably more like 20. Wonderful March weather! Although I heard it's about ten degrees too warm for this month, from what it usually is that is, and that it might snow this weekend. I refuse to believe that.

As you might have noticed, I thought I'd try to write in english today. Just a little bit easier that way right now. That's really strange actually, but I'm pretty sure I think almost all the time in english nowadays. Sat on the bus today, on my way to bowling, and I was trying to think in swedish, and suddenly realized that i thought "understand" was a swedish word... Oh well, maybe I have to take "hemspråk" when i get back.

Well, as i just wrote, we went bowling today. In PE actually (idrott), this was the second time, and next time will be the last. I kinda like bowling, but I'm not very good. Although I'm a lot better than I used to! Got one strike toady, and two in a row the last time! Think it's because I've got some more muscles now, after all volleyball and basketball. But i dont know, maybe bowling is just easier in the US. Hehe.

Soooo, it's only ten days until NEW YORK now! Wow, I can't believe it! and after that, I only have two months left.. the time has seriously flown by! It's so stange to think about. In a little ovre two monts, I'll be home again.. freezing, probably. But, well, I do miss you guys, and I'm looking forward to coming back actually. But not before I've done all that I have planned here first!

KISS KISS, /M


When I was your age, pluto was a planet

(egentligen skriver jag detta inlägg endast för att jag hittade rubriken)

Min blivande prom dress är halvt inköpt! Ska bara införskaffa mig skor, så jag kan ta med mig dom till affären, så de vet hur mycket de ska lägga upp längst ner.

/M


Congratz sis!

Eftersom det fortfarande är den 8e mars på denna sidan av jorden, tänkte jag att det inte är för sent att skriva ett grattisinlägg till min kära storasyster som numera är 21 jordsnurr! Hoppas att du hade en underbar födelsedag! Så synes vi om tre veckor! Jag ska nypa dej i kinderna också, precis som jag lovade Ida!



PUSS, /M

Wodoo weekend

1)   2)   3)

Sedan i onsdags har Janette, Tom, Dominika och Ivai varit i Los Angeles på en EF conference. Därför har David bott här sedan i fredags. Deras två små hundar Spot (1) och Jack (3), har också bott här. Själv har jag inte gjort mycket mer än läst och slappat hela helgen.

Igårkväll kom Michael och David in i mitt rum och överföll mig med sina Nerf Guns, och försökte döda mig. När det inte riktigt fungerade drog dom sig tillbaka till Michaels rum och tillverkade Wodoo-dockor av mig (2), och kom in i mitt rum med dom och sköt dom istället. Den svartklädda dockans ansikte är messed up efter att Michael tuggat på den ett tag.. Jag är ytterst glad att wodoon inte fungerade.

Senare åkte jag och Dia till Muscatine för att se Alice in Wonderland i 3d. Det var coolt, tycker jag. Efter att ha kollat på den riktiga tecknade filmen tidigare samma dag, var det kul att se den nya. Jag gillade den, och det är sjukt hur bra Johnny Depp är på att spela halvt galen!

Imorse fick jag mig en efterlängtad pratstund med Annica över Skype. Fick se hennes lilla EBBE för typ tredje gången.. sjukt söt, och sjukt stor numera. Annica själv var söt hon också, bevisningen finns här under;



Ett tag efter pratstunden blev jag rekryterad till Jims sida av Nerf-kriget som höll på nere i källaren. Svinkul att skjuta folk! (lugn, kulorna är gjorda av typ skumgummi eller nått, så det gör inte speciellt ont att bli träffad) Vet inte vilken sida som vann kriget dock, jag och jim eller david och michael, det kändes lite som om alla var odödliga. Men kul var det!

TRE VECKOR TILLS NEW YORK, det ni världen! /M


pappa; nej converse kostar vanligtvis mer än $10, men dessa (höga, svarta) hittade jag på rea + att jag hade rabatt. Annars kostar dom nog runt typ $30-60, plus taxes. Blir snart galen på amerikanerna som aldrig räknar in the taxes i några priser förrän man betalar!

Kära Papsi,

Anledningen till att jag inte vill ta av mig conversen är för att det tar sån sjukt lång tid att få dom tillbaka på igen. Och mins fötter luktar troligen inte rosor i dom heller. Sedan var det faktiskt min dator som var knäpp igår.. hela inlägget ändrade typsnitt av sig själv, och det gick inte att ändra tillbaka.

PUSSPUSS, ses om tre veckoor! /M


Kära Nyfikna Vän,


Ja jag blev ytterst glad över nyheten att jag kommer kunna spela, ännu gladare blev jag över att Dia var helt okej med det. Så måndagen(?) den 15e är det min Golf karriär som sätter fart! Wonderful! Till skofrågan, så är svaret "nja"... Jag ska förklara mig. Jag går in med skorna, hela vägen till mitt heltäckningsmattade rum, och tar av dom där. Sedan har jag tofflor inomhus hemma. När jag åker till någon annan beror det på vad de andra gör, de flesta tar faktiskt av sig skorna innanför dörren. Det beror också på vilka skor jag själv har på mig, och hur länge jag ska stanna, har jag mina $10 conversepå mig, brukar jag fråga om det är okej om jag har dom kvar, svaret blir alltid "yeah of course", de tycker liksom inte att det är konstigt. Nöjd med svaret?

Har ni andra frågor är dte bara att ställa dom också, ska svara så fort jag får tid!


Sunny day

Sverige - vet ni vad? När solen i Iowa börjar lysa, såhär efter en evighetslång vinter, är den faktiskt vaarm! Det ligger fullt av snö på marken fortfarande, men när man står i solen känns det typ som sommar! Den Svenska solen kan lära en hel del från den Iowaianska solen. Och som ni kanske gissat, så är det soligt ute idag! Jag stog ute i min övertröja och frös inte ett dugg, jag ville nästan kavla upp ärmarna! Wonderful.

Sedan var jag också på Golfmöte idag, för att få mer info om Golfen som jag gärna skulle joina. Jag fick veta att den startar den 15e (liite kallt då..), men troligen kommer de inte golfa då utan bara prata.. eller nått. I alla fall, jag pratade med Amanda, som ska spela golf, och hennes komis Ashton (en tjej faktiskt.. vet inte hur man stavar hennes namn bara..), Amanda sa att hon trolgen kan ge mig sjkuts till och från golfen, och Ashton sa att hon har extraklubbor som jag kan få låna! Åh vad jag tycker om de små amerikanerna! När Dia kommer hem ska jag prata med henne om det. Såå, fortstättning följer, men just nu ser det ljust ut på golffronten!

PUSS/M


RSS 2.0