Kära Nyfikna Vän,


Ja jag blev ytterst glad över nyheten att jag kommer kunna spela, ännu gladare blev jag över att Dia var helt okej med det. Så måndagen(?) den 15e är det min Golf karriär som sätter fart! Wonderful! Till skofrågan, så är svaret "nja"... Jag ska förklara mig. Jag går in med skorna, hela vägen till mitt heltäckningsmattade rum, och tar av dom där. Sedan har jag tofflor inomhus hemma. När jag åker till någon annan beror det på vad de andra gör, de flesta tar faktiskt av sig skorna innanför dörren. Det beror också på vilka skor jag själv har på mig, och hur länge jag ska stanna, har jag mina $10 conversepå mig, brukar jag fråga om det är okej om jag har dom kvar, svaret blir alltid "yeah of course", de tycker liksom inte att det är konstigt. Nöjd med svaret?

Har ni andra frågor är dte bara att ställa dom också, ska svara så fort jag får tid!


Kommentarer
Postat av: Papsi

Grattis till din golfkarriär. Kul att det löste sig.

Är det du som skrivit med nytt typsnitt eller är det min dator som är knäpp?

2010-03-04 @ 09:08:37
Postat av: Papsi igen

Är det något speciellt med dina $10 converse eftersom du inte vill ta av dig dom? Luktar det illa eller har du alltid hål på strumporna när du har dem?

2010-03-04 @ 12:30:55
Postat av: Johanna

Golf är en fantastisk sport (så länge det går bra)! Bra initiativ där! Du kan ju glömma att jag lämnar dig fri när du kommer hem, då är det du och jag som tar en runda, och så kan vi ju alltid ta med oss en Annica som caddie ;)

2010-03-04 @ 12:31:40
URL: http://linajohannaa.blogg.se/
Postat av: Den bästa av dem bästa

kul johanna. jag kan faktiskt spela golf, ibland. men okej, då har vi skofrågan utredd ska se om jag kan komma på några fler spännande frågor. Gillade det här med "Maja svarar" som du förövrigt borde ha döpt det till..... Men sen måste jag också säga CONVERSE maja! Det värmer i hjärtat, känner mig som en stolt mor! Vilken färg, höga låga? tell me everything! hehe

2010-03-06 @ 18:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0